Android kliensek a SoundCloud-hoz

2010.09.12. 01:36 Simon Iddol

Tisztán emlékszem arra amikor először posztoltunk a SoundCloud-ról. Ez 2008 júniusában történt, de olyan mintha tegnap lett volna. Azóta 'az ígéretes startup' a zenei élet meghatározó eszköze lett. Nagyon megnőttek, megerősödtek, rengeteg új SoundCloud eszköz és fejlesztés készült el, sőt már hivatalos iPhone app is van. Reméljük hogy hamarosan a hivatalos Android app is megérkezik, addig is kicsit áttúrtuk a SoundCloud Tools szekcióját és nézzétek csak miket találtunk:

Soundroid 2.0 - ez a komplettebb és fejlettebb a két app közül, lehet vele feltölteni, adatlapot szerkeszteni, törölni és zenét hallgatni sőt a megosztás funkció is működik.

SoundCloud Droid - ez egy kicsit egyszerűbb app, a jelenlegi verzióval főleg a  feltöltésre fókuszáltak a készítői, de reméljük kerülnek majd bele új funkciók is.

Egyik sem hivatalos alkalmazás, de érdemes kipróbálni őket amíg a SoundCloud saját Androidos appja meg nem érkezik.

Szólj hozzá!

Címkék: android kutyuk bigyok kellekek applikáció soundcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr222289755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása