Megnyerjük az idei BT Digital Music Awards-t?

2010.08.30. 07:20 Simon Iddol

Amikor 2008-ban először indultunk a BT Digital Music Awards-on, akkor a 26. legjobb blog lettünk a TOP100-as listán. Megdöbbentően szép és felejthetetlen emlék.

Tavaly kihagytuk a versenyt, de az idén ismét beneveztünk és szeretnénk MEGNYERNI! Ja, tényleg, komolyan. Meg akarjuk nyerni a Legjobb Blog kategóriát és ebben a magyar olvasók segítségére is számítunk.

A szavazás már elkezdődött, 24 napunk van arra, hogy megváltsuk a világot. KÉRJÜK, SZAVAZZATOK! Naponta egyszer lehet szavazni, és regisztrálni is kell, de mondjuk Facebook accounttal is be lehet lépni. Tudjuk, hogy a regisztrálás undi és barbár szokás, de KÖSZÖNET mindenkinek, aki segít nekünk. Ha a Facebookon és a Twitteren megosztjátok a szavazataitokat, akkor a saját nyerési esélyeiteket is növelitek, mert a szavazók között a szervezők meghívókat sorsolnak ki a gálára. Szóljatok az összes barátotoknak és családtagotoknak, szavazzon mindenki az APC-re, mi meg belehúzunk a posztolásba, hogy ne unatkozzatok voksolás közben ;)

NYERJÜNK!

Szólj hozzá!

Címkék: vote apc belügyek bt digital music awards 10

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr702255559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása