uTorrent távirányító alkalmazás iPhone-ra

2010.06.16. 15:21 Simon Iddol

elsőre nem tűnik zenei hírnek, pedig nagyon is van köze a zenéhez
hiszen a torrent a legjobb módja a nagy fájlok megosztásának
sokkal több zenésznek és kiadónak kellene használnia ezt a módszert
pld ingyenes albumok, válogatások, remixcsomagok terjesztéséhez
de mp3 vagy videó fájlok esetén is a torrent az egyik legjobb megoldás

szóval mindezeket figyelembe véve, itt ez az érdekes hír az uTorrent-től

A BitTorrent Inc. iPhone kompatibilissé tette a web alapú 'torrent távirányító' kliensét a Falcon-t. Az iPhone tulajdonos uTorrent felhasználók már bárhonnan irányíthatják a torrentjeiket, lehet megállítani, törölni és új torrenteket hozzáadni a meglévőkhöz. Természetesen a Falcon webes felülete nem csak iPhone usereknek elérhető, de egy ilyen alkalmazás felvázol valami a torrent jövőbéli lehetőségeiből.

Ilyen webes, Android és iPhone alkalmazásokkal rengeteg legális tartalmat lehet a közönséghez eljuttatni. Ha az ingyenzene trendet kihasználni akaró okos zenekarok, kiadók és egyéb projektek alkalmaznák a torrent technológiát, rögtön nem csak a kalózkodás jutna a fájlcseréről az emberek eszébe.

[a teljes cikk a TorrentFreak-en]

3 komment

Címkék: torrent iphone utorrent kutyuk bigyok kellekek

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr612086445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dolan 2010.06.16. 21:21:46

jól értem:torrentezhetünk a phonra,leszedhetünk zenét és hallgathatunk?

dzsefi 2010.06.16. 21:54:41

@azoxign: nem, ezzel a programmal ellenőrizheted az asztali gépedon / laptopodon futó letöltéseket, hozzáadhatsz-elvehetsz akárhonnan. Nem konkrétan a telefonra érkezik a cucc, voltaképpen ugyanazt csinálja mint a utorrent webUI.

supracoger · http://supracoger.blog.hu/ 2010.06.16. 23:23:02

akár a kocsmából is elindíthatom a dónlódot ha látom hogy kijött az új prince? csodás! igaz nem konkrét utorrent irányítással, de már rég voltak erre alternatív technológiák. meghát webUI mindig is volt
süti beállítások módosítása