Gitározó madarak

2010.01.23. 14:39 Simon Iddol

Céleste Boursier-Mougenot francia karmester és zenész hétköznapi zajokból készít kompozíciókat. A londoni Curve című kiállítás számára készített installációjának főszereplői zebrapintyek és elektromos gitárok. Ahogy a madarak rászállnak a gitárokra, érdekes hangok keletkeznek. Gonosz producereknek kifejezetten vonzó lehet egy ilyen madárzenekar, a művészek magokért játszanak, és a tagcsere sem dráma.

A kiállítás a február 27. és május 23. között látható a Barbicanben.

4 komment

Címkék: gitár videó kiállítás zsongás

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr451695194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escaper · http://elinnen.blog.hu 2010.01.23. 18:17:09

Elkepzelem az isteneket, ahogy nezik a szerencsetlenkedeseinket es kiallitast rendeznek ebbol-abbol. A vilagvalsag festmenyekbol, az afgan harcok zenejebol, a budapesti kozlekedes verseibol, globalis felmelegedes rimekbol.
Aztan remeljuk a nap vegen nem felejtik el, hogy szoljanak a gyereknek lekapcsolni a Napot, hogy fel ne forrjon ez az egesz bolygo.

2010.01.23. 20:08:49

Szegény, fészket akar rakni bele. Nagyon aranyos! :) Egyébként a csőr biztosan kiválóan funkcionál pengetőként... :)

Lamorak · http://www.clusterone.hu 2010.01.23. 21:52:39

És az milyen szép lehet, mikor mondjuk elszakad a g, és szétcsapja a zebrapintyet csont nélkül.
süti beállítások módosítása