Ableton + Serato = The Bridge

2010.01.16. 18:15 Simon Iddol

Az Ableton és a Serato 2008 októberében bejelentett együttműködésének első eredménye a Bridge lett. Ez a DJ és a produkciós szoftverek közötti átjárást biztosítja, Ableton Live, Serato Scratch Live vagy ITCH használata esetén működik. Mind a DJkedés mind a zenekészítés érdekes eszközzel bővült ezáltal.

A Bridge két irányban is működik, Ableton-ból Serato-ba és vissza. Így a Serato felhasználók importálhatnak és lemezjátszóról, CDJ-ről vagy ITCH kontrollerről vezérelhetnek Ableton szetteket, míg az Ableton felhasználók a mixtape készítés közben pld használhatnak Serato-t úgy, hogy a kész mixet Live-ban mentik el, így később azokat szabadon szerkeszthetik.

A Bridge ingyenes lesz azoknak akik rendelkezenek mindkét szoftverrel, azaz regisztrált Serato Scratch Live vagy ITCH hardware és Ableton Live 8 vagy Suite 8 tulajdonosok.

Szólj hozzá!

Címkék: szoftver ableton dj serato kutyuk bigyok kellekek

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr41677435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása