Újabb országos adón lesznek jó zenék?

2009.10.28. 13:28 Simon Iddol

Az Index mai cikkét látva azt hiszem, hogy több jó zenét fogunk hallani az országos rádiókban hamarosan - frekvenciát nyert ugyanis a radiocafé tulajdonosa által gründolt FM1 konzorcium. Reméljük, a mashupkultúra és a progressziv műfajok sokat profitálnak majd abból, hogy új országos rádiók indulnak, akik talán nem az elődök zenei hagyományait folytatják majd :)

3 komment

Címkék: zsongás rádio

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr381481334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyaz 2009.10.28. 15:41:26

A két legnagyobb, szeretett vagy nem szeretett, de mindenképpen sikeres országos csatorna frekvenciája pártalapon került kiosztásra. A budapesti radiocafe tulajdonosa, Kádár Tamás a Wallis Csoporttal és Lendvai Ildikó pártkasszással a háta mögött lobbizta ki magának az Fm 1-nek hívott pénzmosodát.
Ennek örülsz?
És az,hogy egy liberális értékeket képviselő rádió pont a liberalizmus és a demokrácia alapértékeivel szemben álló pártmutyi alapon jut frekvenciához??

Simon Iddol · http://apc.blog.hu 2009.10.28. 16:15:24

@egyaz: ??? te melyik posztot olvastad? én ha örülök valaminek az az, hogy talán lesz egy vagy lehet hogy két rádió is ami jobb, frissebb jobb zenéket játszik majd.

norbi2k 2009.11.01. 13:18:29

@egyaz: vajon anno milyen alapon kapták a frekvenciát? :) most meg sirnak hogy ugyanazon az alapon elveszik :)
Mondjuk soha nem hallgattam ezt a két szart, ezért nem is zavart a léteetésük, az viszont annál inkább hogy tömeges népbutitás ment rajtuk, zeneileg meg olyan elmaradottak voltak mintha még mindig a multszázadban lennénk... elég csak áttekerni egy szlovák rádiora ( radiofm) már ott sokkal több normális zene megy... a sok edda meg demjén, nem hiszem hogy nem unták az emberek...
süti beállítások módosítása