A sípolások nem hazudnak

2009.10.13. 22:22 Simon Iddol

A portlandi elektronikus pop duó, a Microfilm most hozta ki a Blips Don’t Lie címú vadiúj kiadványát. Ahogy ők fogalmaznak, ez a hat számos válogatás egy tripla A oldalas EP. Mondjuk a három eredeti szám és a három remix végülis eléggé EP-szerű formátum az biztos. Az  I’ll Sing Like Billy MacKenzie in Heaven című nyitódalban, a Scissor Sistes tag Del Marquis működik közre, mint vendég énekes-gitáros. Az EP már kapható a világ minden fontos digitális zeneboltjában, mi pedig az említett darabbal csapunk kedvet a vásárláshoz. A tracklista a tovább után.

Microfilm ft Del Marquis - I’ll Sing Like Billy MacKenzie in Heaven [mp3]

Microfilm - Blips Don’t Lie EP 1. I’ll Sing Like Billy MacKenzie in Heaven (featuring Del Marquis) 2. Water Drops on Burning Rocks (featuring Sarah Nixey) 3. His N’ Hers Hibernation (featuring Kylie Minimoog) 4. I’ll Sing Like Billy MacKenzie in Heaven (Astrolabe Remix) 5. His N’ Hers Hibernation (Kid Whatever’s Bear Affair) 6. Water Drops on Burning Rocks (Nine Devices Remix)

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 scissor sisters még legális microfilm

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr81448620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása