Lecke újrahasznosításból

2009.08.28. 14:16 Simon Iddol

logo2

Phonat - Learn to Recycle [MP3]

Phonat, azaz Michele Balduzzi, egy két méter magas Brian May frizurás olasz srác, aki az electro, a pop és a rock világában is otthonosan mozog. Annyira, hogy a Young Punx is felfigyelt rá. Hal Ritson a Young Punx-ból ezt mondja Phonatról:

"Először akkor hallottam róla, amikor a Heavy Disco labelünknek küldött demókat, mind zseniális volt. A legfrissebb elektronikus sound amit hallottam. Az egészben az volt a legjobb, hogy mindet egy ócska, öt éves laptopon csinálta, valahol egy olasz tanyán!

Néhány közös produkció után nyilvánvalóvá vált, hogy Phonat egy olyan tehetség, akit támogatnunk segítenünk kell, így Londonba költöztettük és szabad bejárást kapott a stúdiónkba, hogy dolgozhasson amikor csak akar.

És Phonat ezzel a gyilkos számmal állt elő."

Durva valóban. Giccses nyolcvanas évek, electro, hip-hop és drum & bass, egyszerűen zseniális. Jó bemelegítés a hétvégére.

[via Your Music is Killing me]

Szólj hozzá!

Címkék: mp3 young punx még legális phonat

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr831344192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása