A Crystal Method is remixversenyt hirdet

2009.08.16. 12:10 Simon Iddol

Crystalék tegnap még a Szigeten nyomtak egy embertelen, teltházas bulit a Burn partisátrában, ma pedig itt a remixversenyük. A feldolgozandó szám, a Come Back Clean a Crystal Method új albumán, a Divided By Nighton található - a dal a Metric énekese, Emily Haines és Samantha Maloney (dob / Hole, Mötley Crue, Peaches, Chelsea Girls) közreműködésével készült. A fenti videón beleshettek a Crystalwerks stúdióba, és a dal elkészítéséről is sokat meg lehet tudni. Utána irány a remixverseny oldala, szedd le a részeket, és csináld meg a saját remixed, de vigyázat: ez egy nehéz verseny lesz, legyetek ügyesek.

MicroKorg XL, Skull Candy fejhallgató, valamint más érdekes cuccok szerepelnek a nyereménylistán, szóval hajrá. Jó mixelést és sok sikert!

Szólj hozzá!

Címkék: video remixverseny zsongás the crystal method

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr751310937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása