Megfizethető érintésérzékeny vezérlés Ableton Livehoz

2009.03.31. 20:36 Simon Iddol

Ha Ableton Live-hoz keresel alternatív kontrollert, és nem idegenkedsz az érintőképernyős megoldásoktól, akkor a MonoTouchLive ideális számodra. Igaz, hogy vannak olyan eszközök, amik már egy ideje elérhetőek, pld. a JazzMutant csodálatos Lemur kontrollere, de a MonoTouchLive az első olyan szoftveres megoldás, ami a hétköznapi tablet PC-ken is fut, így nem kell hozzá csillagászati áron saját hardver. Íme egy rövid demóvideó.

5 komment

Címkék: kutyuk bigyok kellekek ableton live monotouchlive

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr811038322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BAKPSTA · http://bakponyva.hu 2009.04.01. 00:47:20

egy sima szakhír miért blog téma? :S

Flashzee · http://www.flashzene.com 2009.04.01. 08:31:30

Szerintem is teljesen idevág a poszt! Miért kell állandóan reklamálni valamiért???

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.04.02. 23:13:02

Ez kőkemény, majdnem sírva fakadtam, mivel van touch monitorom, amit rohadtul nem használok, de néha csak úgy rádugom másodiknak, hogy lássam a VST-ket. Előbb-utóbb kipróbálom, mondjuk egy MIDIYoke kell neki, amit mindig szerettem volna megúszni, hogy fel kelljen tenni, de csak "minek még egy program" alapon.

Akkor volna igazán "póver" ez a progi, ha magad dönthetnéd el, hogy milyen kontrollerekből akarod összerakni a képernyőt. Lehet, hogy így is van. Első ránézésre nagyon meggyőző. És fél órát működik, mielőtt küldene egy stopot, van idő kipróbálni, utána meg már csak 29 dollár választ el tőle. Nem tűnik lehúzásnak.

Aki szeretné kipróbálni, töltse le nyugodtan, a touch monitor nem más, mint egy beépített egér a képernyőben, ami csak balklikket csinál. Ha nem is használható szinten, de legalább annyira, hogy érdemes-e beruházni egy touch monitorra, szerintem ez egérrel is kipróbálható.
süti beállítások módosítása