A Get Physical bejelentette a Final Song játékának győzteseit

2009.03.24. 16:14 Simon Iddol

A Get Physical aktuális válogatásának a témáját akár még morbidnak is találhatják sokan. A Final Song sorozat arról szól, hogy ki mit szeretne hallani a halála előtt utolsó dalként. A GPM egy játékot is indított ebben a témában, bárki beküldhette és megindokolhatta a kedvenc utolsó dalát, az erre a célra létrehozott SoundCloud oldalon. Most kihirdették a nyerteseket, a folytatásban megtalálod őket a nyertesek indoklásaival együtt.

Boards of Canada - Dayvan Cowboy
választotta: john holmes 72

A valaha készült leggyönyörűbb dal... az élet mindig halállal végződik és nem tudok olyan dalt, ami jobban emlékeztet az élet szépségére és a halálra, mint a Dayvan Cowboy.

Elvis Presley - Early Morning Rain
választotta: thhesseldal

Azért választottam ezt a dalt, mert nagyon jó és sokat jelent nekem. Ez egy jókedvű, nem agresszív szám. Remélem hogy az embereknek jó dolgok jutnak majd az eszükbe miközben hallgatják. Egyszerre nyugodt és pörgős és az egyik legszebb hang énekeli.

Joy Division - Atmosphere
választotta: electrosalam

Töprengtem, hogy mit is válasszak. A Gonzales 'Overnight' és a Joy Division voltak a jelöltjeim. De minden alkalommal, amikor az Atmosphere-t hallom arra gondolok, hogy azt szeretném hogy ez szóljon a temetésemen, így ezt választottam. Ez a dal emlékeztet Ian Curtis halálára és a Control című Anton Corbijn filmre.

 

Szólj hozzá!

Címkék: video elvis presley joy division zsongás boards of canada get physical final song

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr141022690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása