Moby videó Moby videók alapján

2010.05.23. 16:16 Simon Iddol

Nimrod Shapira alkotása lett Moby Wait For Me videókészítő versenyének a győztese. Ötszáz alkotás közül hat jutott be a döntőbe, ezek közül maga Moby választotta ki a győztest. 

A klipp rendezője Nimrod Shapira így mutatja be a művét: - " A videó egy lány története aki szeretné Moby-t a saját életének a részévé tenni. Céljának eléréséhez a "Hogyan idézzük meg Moby-t, gyakorlati útmutató kezdőknek" című szakkönyvet használja, így keveri magát tíz bizarr szituációba, amelyek mindegyike utalás egy-egy nagyon híres Moby videóra. A stáb a Tel Aviv-i egyetem hallgatóiból állt. Megpróbáltuk összefoglalni Moby ikonikus klippjeinek a hangulatát a saját munkánkban és reméljük sikerült. Az előkészítés egy hónapig tartott (forgatókönyv, kosztümök, szereplőválogatás, helyszínkeresés). Maga a forgatás két vidám és varázslatos nap volt! " -

Szólj hozzá!

Címkék: video moby még legális nimrod shapira

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr152025384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása