Császár Előd ismét a világ top100-as DJ listáján

2010.10.24. 15:28 Simon Iddol

úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről
de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;)

bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki
Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin
de, ahogy minden évben, az idén is kiszivárgott a lista
és nagy örömmel láttuk, hogy a tavalyi magyar helyezett újra hasít
Myon & Shane 54 az igen előkelő 62. helyen végzett
ami hatalmas előrelépés az előző 91. helyhez képest
GRATULÁLUNK!

aki esetleg nem tudná
a DJ Mag az elektronikus zenei élet egyik legfontosabb magazinja
minden évben elkészítik a világ 100 legjobb DJ-jének listáját
ezt a magazin olvasóinak szavazatai alapján állítják össze

íme a teljes lista

1. Armin van Buuren
2. David Guetta
3. Tiesto
4. Deadmau5
5. Above & Beyond
6. Paul van Dyk
7. Gareth Emery
8 .Markus Schulz
9. Ferry Corsten
10. Axwell
11. ATB
12. Sander Van Doorn
13. Infected Mushroom
14. Steve Angello
15. Dash Berlin
16. Sebastian Ingrosso
17. Laidback Luke
18. Judge Jules
19. Afrojack
20. Aly & Fila
21. Fedde Le Grand
22. Carl Cox
23. Swedish House Mafia
24. Cosmic Gate
25. Bobina
26. Benny Benassi
27. Sasha
28. Simon Patterson
29. John Digweed
30. Eric Prydz
31. Richie Hawtin
32. Andy Moor
33. John O’Callaghan
34. Roger Shah
35. Kaskade
36. Headhunterz
37. Chuckie
38. Bob Sinclar
39. Avicii
40. Kyau & Albert
41. DJ Feel
42. Moonbeam
43. Joachim Garraud
44. Daft Punk
45. Lange
46. Sean Tyas
47. Eddie Halliwell
48. Erick Morillo
49. James Zabiela
50. Umek
51. Paul Oakenfold
52. Matt Darey
53. Mark Knight
54. Richard Durand
55. Martin Solveig
56. tyDi
57. Hernan Cattaneo
58. Sven Väth
59. Astrix
60. Super8 & Tab
61. Andy C
62. Myon & Shane 54
63. Marcel Woods
64. Roger Sanchez
65. Wally Lopez
66. Mat Zo
67. Marco V
68. Leon Boiler
69. Ronski Speed
70. Wolfgang Gartner
71. W&W
72. Boys Noize
73. D-Block & S-TE-FAN
74. Dubfire
75. Dirty South
76. John B
77. Daniel Kandi
78. Arty
79. BT
80. Boy George
81. Pete The Zouk
82. Fatboy Slim
83. Skazi
84. Paul Kalkbrenner
85. Pete Tong
86. Bloody Beetroots
87. Arnej
88. Joris Voorn
89. Dada Life
90. Noisecontrollers
91. Showtek
92. Laurent Wolf
93. Claudia Cazacu
94. Calvin Harris
95. Luciano
96. Marcus Schossow
97. Sied Van Riel
98. The Thrillseekers
99. Justice
100. DJ Vibe

[via Electrocult]

180 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr632395242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ki vagyok találva 2010.10.24. 22:10:42

@Kora Délutáni Kornél:
ez rohadtul így van!!!!

Anno Sid Vicious is megölte Nancy Spungen-t, és faszánt folyt ellene a büntető eljárás, pedig nem kevés pénze volt Sid-nek és nem aprócska punk ikon volt... de ő inkább túllőtte magát mielőtt bezárták volna. nagyon jól tette!

legyek habzószájú paraszt leszarom... de az igazságérzetem bántja ez az egész, nem érdekel mit és hogyan zenél ez a szerencsétlen, de undorító az egész ami történt.

Hollandi · http://oranje.blog.hu 2010.10.24. 22:11:08

Amúgy meg szerintem elődék duojánál sokkal tehetségesebb Márton Levente alias Sunny Lax, mégsincs rajta a listán. És bennfentes infok szerint a duoban se előd a nagy tehetség, hanem a (ha jól tudom) szegedi srác, Myon. előd csak a kapcsolatokat hozta (bár azt mint látni, nem szarul). Amit viszont biztosra tudok, hogy a fellépéseiken előd úgymond lófaszt se csinál, csak csápol a közönségnek, mint egy hülyegyerek.

Mr.Lee 2010.10.24. 22:31:20

@cso zsi: - és ez szól a többi hínárhajú, tarisznyás-szandálos Koncz Zsuzsa és Beatles rajongónak is - Te aztán hű, de nagyon intelligens vagy...most aztán jól megmondtad...igen, ezekhez kötelező.
Pontagyú.
35 évesen, közel 20 éve hallgatok különböző elektronikus zenéket (trance, techno, stb., bár Neked ez olyan mindegy), így azért van némi rálátásom a dologra. Soha semmilyen szart-szert nem használtam, mert anélkül is maximálisan élvezem ezeket a zenéket és a partikat, ahol a trance rajongók családias hangulatban, színvonalas környezetben, balhék nélkül jól tudják érezni magukat.
Persze erről fingod nincs, hála az égnek, addig jó nekünk, amíg a magad fajták elkerülik ezeknek a rendezvényeknek a környékét is.

Más: Kalkbrenner-hype? Mit keres egyáltalán a listán? Azon kívül, hogy elnyomja a prü-prűmmprü-prűmm felvágom-az-ereimet-erre-a-ganéra siratódalt, mit tett még le az asztalra?

Guetta is nagyon gáz, de persze ahogy ez a szavazás évről-évre szélesebb körökben ismertebb lesz, úgy tolódik el a szavazatok aránya a populárisabb előadók felé.

Pumpa 2010.10.24. 22:44:00

Bedrogozva megölt egy családapát (rendőr). Nem kapott érte semmit. Ha én csinálnék ilyet, életem végéig a sitten rohadnék. Elvárható lenne, hogy egy ilyen gyilkost nem kéne sztárolni. Trollok meg abba gondoljanak bele, hogy ha valaki megölné az ő gyereküket, apjukat, testvérüket ugyanígy le tudná e szarni és hallgatná e tovább, mert a zenéi ,,kiválóak". Az egyetlen amit tenni tudnánk, hogy száműzzük mindenhonnan. De sajnos...

Donnerwetter Ernő 2010.10.24. 22:53:20

Ahogy a dolgokat itt elnézem, nem vagyok meglepődve, hogy CSE nem itthon csinálja, amit csinál... :)

Szerintem eredetileg ez a sok fröcsögő tehet arról, hogy külföldön próbált szerencsét (be is jött neki, olyan szinten, ahogy egyikőtöknek sem fog egyhamar).
Most lehet azt felhánytorgatni, hogy mit csinált 12 évvel ezelőtt, de ez a történet most véletlenül másról szól, mint arról, hogy megkapta-e a (szerintetek) méltó büntetését, és az bántja a csőrötöket, hogy nem tűnt el a süllyesztőben, mint annyian jósoltá(to)k. Sőt, SOKKAL sikeresebb, mint császárelődkorában valaha is volt. De a tények makacs dolgok, és vitatkozni nehéz velük.

A DJ Magazin évenkénti szavazása igenis komoly dolog (idén már másfélmillió szavazat jött a világ minden pontjáról).
Tetszik, nem tetszik ez egy népszerűségi szavazás, és akire a legtöbb szavazat megy, az az első. Akárki akármit mond Előd (és Márió, mert őt se felejtsük el), nagyon nagy dolgot vitt véghez: egy olyan nemzetközi szcéna húzónevei közé zenélték be magukat, ahová itthoni figura egy jó darabig nem lesz képes.

Én biztos vagyok benne, hogy nem olvassa a fröcsögéseteket, ha pedig esetleg igen, szerintetek érdekli? A nemzetközi turnédátumaikat és azok mennyiségét elnézve aligha... :)

Mondhat bárki bármit, ez a két fickó világszínvonalon teljesít, és ti ennek csak egy szeletét látjátok itthon. A zenéik, a rádió- és tévéműsoruk sokkal több embert érdekel világszerte, mint amennyi ember összesen egy hétvégén bulizni megy itthon (nem csak a klubba járókra gondolok, hanem általában mindenkire).

Nem tisztem védeni őt, és nem is akarom, nagyon jól elvan azzal, amit csinál, és ennek semmi sem fényesebb bizonyítéka, mint a DjMag Top 100-as helyezésük, ahol most már alulról karcolják a felső kategóriát. Ja, és itt olyan dj nem nagyon van, akinek ne lenne saját produkciója, úgyhogy a "lejácca mások zenéjét, nagy dolog, ehhez nem kell tehetség" kezdetű dum semmiképpen nem állja meg a helyét.
Ez már az a szint, amiről itthon csak álmodni szokás, ők meg csont nélkül megugrották. Ráadásul biztos vagyok benne, hogy lesznek ők még feljebb is azon a listán egy év múlva ilyenkor, ti meg pontosan ugyanazt fogjátok csinálni, mint most, anyázni.

Inkább tessék utánuk csinálni, és utána majd lehet pofázni, hogy mennyit ér vagy nem ér a 62. hely... :)

Jack/rendetteremt/ · http://www.youtube.com/watch?v=SBPvrOdFm00 2010.10.24. 23:04:36

Én is ott kezdeném, hogy ez a lista nagyon gáz. Armin Van Buuren-nek vannak jó számai, de idén eléggé gány dolgokat rakott össze.

A felsorolt Dj-k többsége gagyi sablontrance-t gyárt, ami egy igényes fülnek hallgathatatlan.
ATB is évek óta csak a moslékot ontja magából.

Karesz000 2010.10.24. 23:09:54

Aki egy kicsit is járatos az elektronikus zenében, az tudja, hogy milyen szavazás ez. Itt nincsenek normák, alapegységek, amihez lehet mérni dolgokat. Engem kérdeznek meg, arról, hogy mi a véleményem. Ami nekem tetszik, az másnak nem és fordítva.
Ezzel azt akarom mondani, hogy szubjektív vélemény alapján dől el a lista. És ne hidd, hogy a 1,5 millió szavazó (akikből szerintem alig több, mint 100 volt magyar) mindegyike tisztában van azzal, amit Előd csinált egyszer. Még a mai fiatalok egy része sem tudja. De nem is ez volt a kérdés. Ami megtörtént, azon nem tudunk változtatni.
A listás helyezésük mindenképpen előkelő. És jól csinálják, amit csinálnak. A legjobb bizonyíték erre az, hogy a lista ELSŐ helyezettjének válogatásaiba is sokszor beférnek, játszanak Armin van Buuren által szervezett partykon. A trance világában ez kb. olyan, mint ha egy magyar előadót Jimi Hendrix meghívott volna a turnéjára játszani maga előttt vagy után.

cso zsi 2010.10.24. 23:14:20

@Hollandi: Akkor ez lehet inkább az oka, hogy kevés számomra ismerős név volt a listán.
@Mr.Lee: Ezek szerint te ismered azt, amire (többek közt) én is azt merészeltem említeni, hogy szar. Gumimacistul, mert az sokmindennek az alja.
Koncz Zsuzsa, Beatles, tarisznya?
Hozzám a Kraftwerk, a Daft Punk, az ATB,a Scorpions, és a Guns"n"Roses közelebb áll, Beethovennel, és Csajkovszkijal együtt. Még D'Agostino is belefér.
A Beatlestől nemrég szereztem egy 5.1-es audio-dvd-t, Konczot magamtól vagy húsz éve nem hallgattam, csak ha másnál "rózsa volnék" szólt a rádióból.

A hínárhajjal-tarisznyával nagyon mellélőttél.
Amin meg felkaptad a vizet, az egy kérdés volt, amit a rizsa végén meg is válaszoltál. Igaz, a metrón "bólogató kutya2 módjára zenét hallgatók nem is a 35-ösök, inkább a 13-20 közöttiekből kerülnek ki.

Rocko- 2010.10.24. 23:15:48

@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?: "szerkesztőinek is lehetne annyi jóérzése, hogy nem sztárolják ezt a gyilkost!"
- nem sztárolták, tényközöltek.
- zenei lista. fel tudod fogni miről szól az? nem arról, hogy ki hány embert ölt vagy nem ölt meg. zenei eredméyneket vizsgál.

"Bár pusztán azért trollkodással vádolni valakit, mert szóváteszi, hogy ezt nem kéne..."
pedig az volt
"igaza van valamelyik előttem írónak: talán ha anyádat gázolta volna el, akkor kevésbé lelkesednél érte..."
nem lelkesedek érte. azt se tudom mi a legutóbbi száma.
ellenben ez a személyeskedés sehova nem vezet. ha az én anyámat gázolja el, akkor is megválasztották volna.

Rocko- 2010.10.24. 23:17:27

@bb84: "Nem a zenei teljesítményével (elvből nem hallgatom meg de lehet jó attól még) van a gondunk"
mégis oda írod.
"Maradt volna legalább külföldön, hogy sosem hallottunk volna róla."
ez egy külföldi lista. mit nem értesz ezen?

Rocko- 2010.10.24. 23:20:11

@Káposztakukac: @Mr_Master: @Hardbácsi: tessék legközelebb időben szavazni.

Rocko- 2010.10.24. 23:24:18

@mostmar_kicsit_unom: óóó, de hát akkor nem lehetne fröcsögni.

robert78 2010.10.24. 23:24:53

@Hardbácsi: Szintén kedvenc az Above&Beyond végre valaki:)elődék is jól tolják a talpalávalót.

Rocko- 2010.10.24. 23:27:40

@Pumpa: "ha valaki megölné az ő gyereküket, apjukat, testvérüket ugyanígy le tudná e szarni"
megvannak erre a megfelelő formátumok, hogy ha nem tetszik egy jogi eljárás, akkor azt újravizsgáltasd.
de persze könnyebb kurva anyázni.

Rocko- 2010.10.24. 23:32:23

@Karesz000: "És ne hidd, hogy a 1,5 millió szavazó (akikből szerintem alig több, mint 100 volt magyar) mindegyike tisztában van azzal, amit Előd csinált egyszer. Még a mai fiatalok egy része sem tudja."
erről van szó. kívncsi vagyok, mi lenne, ha a sok itt trolkodó egyik kedvencéről kiderül egy s más. az változtat azon a munkásságon, ami neki tetszik? nem. akkor meg? nem kell szeretni, mint embert. szeresse a haverja, szeresse a csaj. a fenti listán a zenei munkásságát értékelik.

apróbetűsrész · http://egyzene.blog.hu/ 2010.10.24. 23:40:34

a lista első három helyezettjét elnézve megkérdezném, hogy miről lehet felismerni egy jó dj-t?

(illetve még egy: hozzáértő körökben mióta szokás bármilyen jelentőséget tulajdonítani egy ilyen listának?)

faudel 2010.10.24. 23:46:53

Igen ő is ember és hibázhat.DE!Ne legyen közszereplő ne főzőcskézzen tv műsorokban ne mutogassa magát mert esetleg (többek között)annak a halott embernek a családja nem biztos hogy szívesen nézné ahogy míg az ő hozzátartozójuk meghalt addig Elődke mókázik a tv-ben. és tekergeti a lemezét.Húzza meg magát és éljen csendesen a bűntudatával együtt.Ha van...

JohnHenry 2010.10.24. 23:53:00

1. ha jól értem, a listát az olvasók szavazatai alapján állítják össze, tehát az első helyen levők miatt felesleges a listát közlő magazint fikázni.

2. hülye trollok miatt én bevezetném az előzetes moderálást, baromi unalmas minden blogon és fórumon ezeket a kis tahókat olvasni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.10.24. 23:59:22

mennyi irigy geci el ebben az orszagban, hihetetlen:-)

elonthetne az egeszet a voros iszap, fel sem tunne, annyi savat hanytok fol kis szarrago parasztok. az sem lenne kepes semlegesiteni...

felhivnam a kopkodo kis majmok figyelmet, hogy ez nem a 'balesetmentes kozlekedesert dij" top 100as listaja. hanem valami mas, ami teljesen fuggetlen attol, hogy mi tortent 12 eve.

belekotty 2010.10.25. 00:02:34

@Mr. Kobayashi: "Rossz helyre született, Amerikában szupersztár lenne copkiller zenészként. "
- A börtönben, mert ott ült volna mint Monthe Christo If várában.

belekotty 2010.10.25. 00:04:34

@az igazi Sipi: Tudod ez az ország nem tudja elfelejteni, hogy bedrogozva halálos balesetben megölt egy rendőrt, ráadásul biztosítási csalást követett el és megúszta.
Qrvára nem érdekel senkit hogy keveri a zenéket.

belekotty 2010.10.25. 00:06:22

Mellesleg aki komcsizgatni szokott 20 évvel a gengszterváltás után, az Elődke viselt dolgait se felejtse el!

fezoGT 2010.10.25. 00:20:37

@apróbetűsrész: hozzáértő körökben ezt a listát egyszerüen kiröhögik. Egyáltalán hogy lehet így összerangsorolni ennyi különböző műfajban vitézkedő DJ-ket? Ez olyan, mintha vennénk egy hardrock, egy punk és egy metal listát majd összekevernénk. Egyszerüen nem hiteles!

aFx 2010.10.25. 00:22:48

először is: a bulit a Ministryben tartják. az már 10 éve is erőteljesen lol kategória volt. aki nem hiszi, nézze meg valamelyik annualt, és nevessen. café del mar és greece 2000 remake szinte minden éven van. azt hiszem a 2008ason ott buktam ki, hogy a számok harmada valami remake volt. ahhoz képest Armin van Buuren már majdnem komolyzene.

aztán: eléggé vegyes a lista: az Infected Mushroomról nem is tudtam, hogy játszik dj setet (stílusra goa, a BPEMpiret és a Gatheringet imádtam tőlük), de Astrix és Skazi is psy dj. Justiceből megintcsak live actot láttam eddig, de lehet djznek is.

(electro vs minimal) kategóriában a boys noize is indulhatna kalkebrenner mellett, elborult minimalra meg ott van Luciano. esetleg Hawtin, de őt nem tudom, hogy utóbbi években mit csinált. esetleg Sven Väth, de ő kevésbé minimalos (meg igazából synthpoptól -Off, Electro Acupuncture, Je t'aime single- minimáltechnoig -fusion- csinált mindent). Umek se tudom éppen mit csinált, sok év tellt el a Lanicor és a GateX óta.

egyébként egy részükről én se tudom, hogy kik. de, nem is baj. nagy meglepetés meg nincs, bár egy otto von schirachot/VSnarest fel lehetne hackelni a listára... láttam már diszkóstrenszes fiatalokat betévedni fucktothemusicos buliba (shitmat/kid606/dropthelime), vicces volt. talán még Mesterházy warm upja alatt elhúztak:D.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.10.25. 00:26:24

@belekotty: ad 1. nem volt bedrogozva. amarihuana fogyasztas utan 2-4 hetig kiumutathjato a szervezettben, holott a befolyasoltsag csak par orat tart. a baleset okozasakor _nem_ volt drogos befolyasoltsag alatt.
ad 2. nem megolte. baleset volt. es a vizsgalat megallapitotta, ha rendor biztonbsagi ove be van kotve, akkor tulelte volna a balesetet. ezert nem kapott letoltendot, mert a rendor is felelos volt a sajat halalaban.
ad 3. ha tenyleg bedrogozva megolte volna, akkor is nyugodtan lehetne tagja a top 100 dj-nek 12 evvel kesobb.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.10.25. 00:33:04

@vidifan: "hozzáértő körökben ezt a listát egyszerüen kiröhögik."

pedig a hoazzaertoknek is azok a kenyerado kisgazdaik, akik ezt a listat osszeallitjak..

tudjuk..
a kozonseg nem ert hozza, a kozonseg csak fizessen;-)

fezoGT 2010.10.25. 01:03:20

@az igazi Sipi: fizet is, szerencsére akad is még minőségi zene

Na de hogy Dávidgitta 2. legyen, hááát...

Máig előttem van az a jelenet, amikor Sven emlékezetes 2009-es Soundos buliján egyszer csak megjelent Guetta a színpadon, az Öreg meg szépen oktatta hogy hogyan is kell igazi partyt csinálni. Mindezt olyan hajnali 5-6 magasságában. Csak úgy pislogott a csózikám...(nyilván attól is hogy már full készen volt de ez a lényegen mit sem változtat)

De a közönség biztos tudja, még ha nem is ért hozzá... :)

mjordan 2010.10.25. 01:19:36

@vidifan: Jaja,aztán ugrott a bizto nsági őr hátára...életem egyik legjobb bulija volt!És ő az 58....:D Guetta meg a 2....:DDD. Sokat ér a lista,az a lényeg.

Mindenlacaszerűnévfoglaltmárezenaszarindán 2010.10.25. 02:44:13

A lista röhelyesen hiteltelen. A cikk hemzseg a tévedésektől. De a rendőrgyilkos magyar celeb ismét címlapon, és ez a lényeg. Elődke! Nincs kedved néhány politikust is megölni? A legutóbbi rendőrgyilkosságodért ami 100 ezer forintot fizettél, annál szerintem most sem lenne súlyosabb a büntid, és ez legalább közérdek lenne... :)

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2010.10.25. 04:57:25

@Rocko-:

Legyen a gyereked példaképe. Drogos geci volt és megölt egy embert. Ennyi, Az ilyen alakokat ne sztárolják. De te ezt soha nem fogod megérteni.

töreki 2010.10.25. 06:49:22

Miért nem életfogytiglani börtön büntetését tölti gyilkosságért?
A többi "járulékos" dologról nem is beszélve!

mokas_gizi 2010.10.25. 06:58:42

@endike: @Rocko-:

Egy bünöző, aki drogosan/ittasan megölt egy embert...

Ezért kapott egy nevetséges ítéletet, megölt egy embert és még csak le sem csukták...

Ilyen túl sok demokratikus országban nem fordulhat elő, vagy nagyon jó sztárügyvédei voltak vagy lefizették a megfelelő helyen a megfelelő embert, vagy mind a kettő dolog egybe...

Ez olyan mint Stohl akinek nem egy ügye volt már, de mindent megúszott, ilyen sincs túl sok helyen...

Akik meg sztárolják ezeket az embereket, ezeket a bünözőket, ezeket a gyilkoskat talán még nagyobb féreg, mint a fent említett kettő ember...

Még egyetlen egy kérdésem lenne a végére:

HA A TE CSALÁDTAGODAT ÖLTE/SEBESÍTETTE volna meg akkor is így sztárolnátok ezeket a férgeket...???!!!

Rocko- 2010.10.25. 07:00:46

@Megszívtuk-Waze: nem lesz a példaképe. egy cseppet se sztároltam. pusztán arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a fenti post témája nem egy büntetőjogi eljárás, hanem zenei szavazás.

De te ezt soha nem fogod megérteni.

mokas_gizi 2010.10.25. 07:00:49

@mokas_gizi:

Stohl viszont nem egy embert nyomott már fel enyhébb ítélet miatt, ha őszinte lehetek csodálkozom, hogy még nem érte semmilyen baleset őt...

Rocko- 2010.10.25. 07:01:46

@mokas_gizi: Még egyetlen egy kérdésem lenne a végére:
nekem is: amiket leírtál, mi köze van ahhoz, hogy mit tesz a zenei életben?

capor_ 2010.10.25. 07:10:58

ha jól értelmezem ez azt jelenti, hogy vannak magyar olvasió is az újságnak... semmi több

lesszi 2010.10.25. 07:19:24

DROGOS RENDŐRGYILKOS

ÉS MÉG SEMMI ROSSZAT NEM IS MONDTAM RÁ CSAK AMI IGAZ

Joe84 2010.10.25. 07:26:39

Jobb helyen még ma is börtönben rohadna ez a gyilkos.

Lescol 2010.10.25. 08:02:36

Kibaszott rohadék drogos gyilkos. Sitten kellene rohadnia ennek a gyökérnek.

www.youtube.com/watch?v=Yh3wTPlPyPc

rezo_O 2010.10.25. 08:07:40

DAFT PUNK 44?? WTF??
Ez am a lista! NINCS DAFT PUNK DJ PRODUKCIO. Bangalter mar van, de NINCS DAFT PUNK DJ SET.

Az is kemeny, hogy Sven, Wally, Cattaneo, es Sanchez kozott ott van a fent emlitett CSASZAR-PRODUKCIO. Nem akarom lefikazni oket, mert elbol elkerultem vilag eletemben (5mp trenszes gagyiszinti eleg volt), de azert ezt nekem nem fogja beadni senki, hogy CSASZAR ELOD MAJDNEM OLYAN JO MINT HERNAN CATTANEO VAGY SVEN VATH (meg akkor sem, ha utobbi mostanaban eleg nagypapasan van szetutve), es jobb, mint a DEEP DISH egyik fele, vagy a FATBOY SLIM, aki 5 evre elore overbookolva van, es amerikai hiressegek kozul valogat, hogy kivel hajlando talalkozni..

Nem gyanus itt valami? :D

reccs 2010.10.25. 08:12:49

@Pumpa: Bedrogozva megölt egy családapát (rendőr). Nem kapott érte semmit. Ha én csinálnék ilyet, életem végéig a sitten rohadnék.

Nagyon el vagy tévedve. Tapasztalat szerint ilyenért egy fél év börtön jár és el van felejtve. Amúgy ez volt az olaszliszkai lincselés kiváltó oka is.

belekotty 2010.10.25. 08:14:06

"A Blikk januárban tudósított arról, hogy Császár Előd részese volt egy, FIAT Bravójával történt közlekedési balesetnek, akkor a gyalogosátkelőn ütötték el Hunyor Zsoltot. Császár azt állította nem ő vezette az autót, hanem barátnője, és a gyalogos részeg volt. Hunyor azonban esküdött rá, hogy Császár ült a volán mögött. Kezelőorvosa pedig cáfolta, hogy a többszörös töréseket szenvedett páciense alkoholt fogyasztott volna. "

belekotty 2010.10.25. 08:15:21

császárkának a Kozma utcai műintézmény százas top listáján kellene szerepelnie inkább!

szmissz.dzson (törölt) 2010.10.25. 08:24:49

nem a börtönön kellene kattogni valóban, hanem hogy mennyire szánalmas a világ közízlése. a 100-ból legalább 60 előadó tuningautóba való selejt zenét csinál, a népek meg veszik, mint a cukrot. ez a legnagyobb baj.

rezo_O 2010.10.25. 08:25:32

www.youtube.com/watch?v=RplE_uTlRn8

2:00-nal aki meg tudja mondani, hogy mi a celja a mikroportnak, annak keresek, egy masik FLM szamot is!

A nyeremenyt a legjobb valaszt bekuldok kozt fogom kisorsolni!

szmissz.dzson (törölt) 2010.10.25. 08:26:06

@rezo_O: fatboy slim dj-ként egy kalap sz.rt nem ér, hiába overbookolják akár 10 évre előre is.

Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod? · http://orbanfan.blog.hu 2010.10.25. 08:36:19

Kíváncsi lennék, vajon ez a rendőrgyilkos mennyit fizethetett az index szerkesztőinek, hogy a címlapon tartsák a róla szóló posztot... :D

Kutyuu 2010.10.25. 08:47:28

GYILKOS.
CSALÓ.
DROGOS.

IGNORE.

Mr.Lee 2010.10.25. 08:49:55

@cso zsi: Nem akartam személyeskedni, ne haragudj. Pusztán a tény bosszant, hogy sokan itt fröcsögnek, bár nem tudják, mit is kritizálnak. Igaz, ezen nem kellene felhúzni magamat...Örülök, hogy Te nem vagy ilyen.
Nem értem: mi nem írogatunk be akármilyen rockbandáról készült cikkekhez hasonló baromságokat (pláne úgy, hogy vannak kedvelt előadóim abból a műfajból is), mi szüksége lehet erre bárkinek is...? Bár igazából tudom a választ: frusztrált, sikertelen, jelentéktelen arcok így próbálják meg hallatni a hangjukat. Szánalmas, hogy ez jelenti sok ember egyetlen szórakozását.

M&S54: GRATULÁLOK Máriónak és Elődnek és nem érdekel a lerágott csont sztori. Magyar emberek tartanak nem is lassan de biztosan a világhírnév felé, én pedig szívből örülök neki, hogy sikeres a vállalkozásuk és büszke vagyok rájuk. Százszor többet tesznek az országimázshoz, mint azt itt sokan gondolnák, vagy amire bármelyik nyomorult kis magyar celeb képes lesz valaha is.

Aki látta már külföldi fellépésüket az pontosan tudja, mire gondolok. Ezenkívül százezrek hallgatják a rádióműsorukat, a legnagyobb dj-k játsszák rendszeresen zenéiket, mixeiket - lehet utánuk csinálni! Egyébként a már említett Sunny Lax is rálépett erre az útra, és ez jó!

Mr.Lee 2010.10.25. 08:56:12

@rezo_O: nem gyanús, hogy másfél millióan szavaztak és rajtad kívül mindenki hülye és téved...?;)

belekotty 2010.10.25. 09:10:03

Senkit sem érdekelne Császár Előd, ha nem úszott volna meg egy halálos és egy súlyos balesetet gyakorlatilag büntetlenül, amit ő okozott. Ha megkapta volna érte a társadalom által is elfogadható, mondjuk 1 évet, leül belőle 8 hónapot, akkor a kutya nem foglalkozna vele a diszkó fanokon kívül.

Behajtó70 2010.10.25. 09:13:05

Császár Elődnek a SITTEN lenne a helye!

A jogállam megcsúfolása ez az egész!

Szaros gyilkos, semmi több...!

dekás dezső 2010.10.25. 09:14:23

kívánok hosszantartó médiaérdeklődést, ha esetleg valaki közűletek - ne adj Isten - hibázna egyszer ebben a telibebaszott képmutató kurva életben . (ja, olyan veletek nem fordulhat elő, ti nem vagytok drogos, száguldozó, felelőtlen gecik...)

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.10.25. 09:14:24

Nem az a gáz elsősorban, hogy GYILKOS hanem az, hogy MEGÚSZTA!

ampelmann 2010.10.25. 09:14:45

kit szopott le ez a buzi? jah és egy drogos. meg GYILKOS!

belekotty 2010.10.25. 09:25:03

@fuckin frank: Mindenki hibázik, van aki megússza baleset nélkül. Aki nem, azok többnyire megkapják amit érdemelnek, mert nem "médiagecik".

Kutyuu 2010.10.25. 09:27:18

@fuckin frank: jaj, de mennyire nem érted.
Ha te hibázol, mondjuk a kis szuzukiddal gázolsz, úgy leültetnek, mint a sicc.
Ha biztosításhoz papírt hamisítasz, duplaannyit kapsz, halmazatiként.
Ha még drogosan is teszed mindezt, 4-5 év garantált a sitten.

Ennyi.

Nati Walter 2010.10.25. 09:30:12

-KI a kedvenced zenészed?
Dj...XY........
-Mondom zenészed,süketmajom!

dekás dezső 2010.10.25. 09:34:26

@Kutyuu: az egyenlet mely részéből jött ki, hogy nem értem, Kutyu?;) csak tele már a hócipőm a rettenetsok feddhetetlen morális hőssel így internet-szerte... Értem én, csak... szóval tudod...

vernarancs 2010.10.25. 09:35:26

Gratulalunk a drogos GYILKOSNAK, hogy egy noname listan szerepelhet. Meg a poszt tolonak is, hogy ezt a szemetet promozza.

♥ Kitty ♥ (törölt) 2010.10.25. 09:44:39

@Mária néni: A vilag egyik legnagyobb mashup trioja. De neked szerintem magyarazhatom... :D

mojszipupi 2010.10.25. 09:46:37

A trance vonal az elektronikus zenén belül óriási rétegeket vonz, ezért is vannak pl hollandiában több tízezres stadionos bulik. Ez lista egy nagyon szubkjektív dolog, minden évben megjelenik, de nincs igazán valós jelentése. Senki ne gondolja h Armin 4 éve a világ legjobbja. Nincs is ilyen egyszemélyben. Összességében azonban 100 ba lenni egy dícsérendő dolog.

tizenot 2010.10.25. 09:47:04

Leszarom hogy gyilkos-e vagy nem, én már előtte is utáltam, meg egy kis csíííra.

mokas_gizi 2010.10.25. 09:47:30

@Rocko-:

Ha nem érted a lényegét akkor nem én fogom elmagyarázni neked...

De ha anyukádat vagy apukádat ütötte volna el akkor biztos nem itt dicsőítenéd őt...

mokas_gizi 2010.10.25. 09:52:40

@fuckin frank:

Tudod ha mi " az egyszerű emberek" ilyet hibáznak akkor évekre lecsukják...

Ő megúszta valamely oknál/okoknál fogva, na ez az ami sok embernek bántja a szemét...nem az irigység mert nem igazán érdekel ez az ember...
Hanem az hogy megölt egy embert és megúszta...

ez olyan mint Sthol esete mennyi mindent elkövetett és SEMMIT nem kapott érte...
+ van még egy dolog amivel sok ember nincs tisztába...!!!

Más ha egy piti kis valamit elkövet azonnal bevonják a fegyver engedélyét, Sthol meg már nem 1-2 dolgot követett el...
+ vadászattal kapcsolatos dolgokban is sok illegális dolgot elkövetett...

De ő ezt is megúszta, egy hétköznapi embertől akinek nincs kapcsolata azonnal elveszik el a fegyver engedélyét...

Mindenhol van korrupció és társai, csak a demokratikusnak mondott országokban nem ilyen mértékű, és nem ilyen látványos és ha bukik valaki akkor igen látványosan becsukják és nem 1-2 évre...

venszivar 2010.10.25. 09:54:06

@Myta: Kate Moss azért keres többet,mert a kokain kereskedők "nyomják",mivel ez nekik annyira jó reklám volt,hogy ez bőven megéri nekik..... előd meg egy gyilkos,ki NEM bűnhődött ,megúszta a tetű.

HochenTrollner 2010.10.25. 09:55:19

menő a 62. hely, de attól még shane54 egy köcsög.

AnjunaBosco 2010.10.25. 09:55:38

annyira nagy a pofátok, de annyira nagy..

bezzeg stohl bucit a kutya nem basztatja, hogy mióta már sokadjára satu részegen is elütött valakit, azóta sokkal több a fellépése, meg nem tudom milyen neves díjakat zsebel be itthon.

idióták.

xboxer 2010.10.25. 10:07:53

Ha lenne igazság akkor Előd barátunk ánuszát a Csillag börtön életfogytos romái tágították volna az elmúlt évtizedben és maximum nekik zenélhetne két menet között.

Publius Decius Mus 2010.10.25. 10:12:27

Shane54? Talán Shame98 inkább!

"Császár Előd 1998. december 17-én délután fél négy tájban 95-100 kilométeres sebességgel haladt BMW-jével azon az útszakaszon, ahol a Pasaréti út betorkollik a Szilágyi Erzsébet fasorba. A megengedett sebesség ötven kilométer lett volna. Császár egy hirtelen kormánymozdulatnál elvesztette uralmát az autó felett, s összeütközött a vele szemben közlekedő rendőrkocsival. Az autót vezető 25 éves rendőrtiszt meghalt, utasa és a popénekes könnyebben megsérült... A Fővárosi Bíróság jogerős ítéletében 1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte Császár Elődöt, azonban a büntetés végrehajtását három év próbaidőre felfüggesztette."

Gratulálhatok neki az ártatlan áldozat családjának nevében?

Egy másik hír:
"Császár Előd megint karambolozott. Egy villamosmegállóba rohant az a terepjáró, amellyel a zenész egy szegedi rendezvényre sietett. Császár Előd még a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt."

fraulein praxa 2010.10.25. 10:13:43

:-DDDD
szeretem, mikor valaki a "dj"-fogalma alatt b. tóth laci bácsinál ragadt még le... annyira magas fokú tájékozottságra vall így, 2010-ben.

kártékony 2010.10.25. 10:16:47

Elég vicces ez a lista...
Pusztán a világ legjobb DJ-i hiányoznak róla:
Krufty Kuts en.wikipedia.org/wiki/Krafty_Kuts
Dave Tipper en.wikipedia.org/wiki/Dave_Tipper
Adam Freeland en.wikipedia.org/wiki/Adam_Freeland

Aki láttam már őket élőben, az valószínűleg egyetért velem.

vernarancs 2010.10.25. 10:18:39

@AnjunaBosco: Te vak vagy bazdmeg. Stohl is megkapta, sot a szinhaz is "megbuntette". Tobb a fellepese? Ezt honnan szoptad ki? Ezt a turhat meg senki nem buntette. Es ha Stohl szar alak akkor mar Elod is lehet az? Ostoba vagy.

venszivar 2010.10.25. 10:28:54

@AnjunaBosco: Te éppen azokat szapulod ,kiik az igazság besározása ellen szólunk.Most itt a cs.e.-tetü,gyilkosról volt s van szó. Azt,hogy Te felveted buci tettét,abba semmi bajt nem látunk,mert igazad is van !!! JOGOS ! De azt,hogy ezért az igazságos társaidat basz..tod ,no az már zavaros.

cs.e. s , s.a. jellemtelen tetves köcsögök,mindegyik éli,élheti világát,semmi "retorzió" nem éri őket,mert ők jó fejek.....Ilyen a világ .A bűnösök elnyerik jutalmukat .Mi meg csak nézünk ki a fejünkből ......s néha emlékezünk .

fraulein praxa 2010.10.25. 10:43:14

@♥ Kitty ♥:

arató discoban nem nyomatnak ilyeneket, tudod..;-) :-D

-putyin- 2010.10.25. 10:43:56

@Rocko-: Tarkan, progressive house...de Robert Vadney, Slam jr, vagy Oakenfold (régi, tranceport időkből ) jobban bejön.

panki1983 2010.10.25. 10:55:01

Hozzátenném, hogy a balesete előt pár héttel elütött egy gyalogost a zebrán, akkor azt állította, hogy nem ő vezetett, hanem a barátnője, és hogy a gyalogos részeg volt.
A gyalogos kezelője azt mondta, hogy egyáltalán nem volt ittas, az pedig azt állította, hogy előd vezetett.

Utána volt a másik balesete, amikor bedrogozva nekiment a szemben szabályosan közlekedő rendőrautónak, ahol az egyik rendőr azonnal meghalt a másik pedig súlyosan megsérült.
Ezután kapott felfüggesztett börtönbüntetést méreginjekció helyett, hát csak gratulálni tudok a magyar bíróságnak.

Karnamantra 2010.10.25. 11:02:40

@Interstellar Overdrive: én is pont Kaltbrennert néztem, nálam úgy is veri pl Tiesto-t, hogy a fél keze a s*ggében van. Mindegy, Fatboy is király, nem maradtam le róla 2008-ban:) Csak sajnos még 25 ezren gondolták így...

Karnamantra 2010.10.25. 11:07:06

@Karnamantra: ...mondjuk hogy máshogy lehetne mérni egy dj helyét egy 100-as listán, mint közönségszavazatokkal?

pöcskenőcs 2010.10.25. 11:12:50

@Donnerwetter Ernő:

"Ez már az a szint, amiről itthon csak álmodni szokás, ők meg csont nélkül megugrották."

muhahahaha, kb mint bekerülni a fókuszba. ez a lista tipikusan a 12 egy tucat esete. kérdem én, hol van egy krust, egy ltj bukem, egy dj shadow, vagy egy unkle (aka james lavelle). vagy, hogy más stílust is említsek, hol van egy terry lee brown, vagy timewriter. sehol, mert a legtöbb embernek nem mond semmit sem. a legtöbb ember a barátok köztöt nézi és utána természetesen a fókuszt, ahol a "sztárok" láthatók. a többiről meg fingja nincs, mondjuk hozzátenném, szerencsére. tehát a fókuszban levő sztárokra szavaz, vagy az ezen listán szereplőkre, mert a béla azt mondta, hogy jók.

"nagyon nagy dolgot vitt véghez: egy olyan nemzetközi szcéna húzónevei közé zenélték be magukat, ahová itthoni figura egy jó darabig nem lesz képes."

ez a másik kedvencem. mi is az a nagy dolog? egy belterjes, egymás f...át szopogató közösségbe bekerülni? háááát... de ami a legvérlázítóbb ebben, az hogy itthoni figura nem képes? hát a marcell, meg a yonderboi (bár az rég volt), meg a palotai (jó igaz ő csak a környező országokban keresett dj, ami végülis ratyi), hogy a kevésbé populáris stílusokat ne is említsem (illetve de: kemon, bosi, sena,)

összegezve szép dolog hogy a copkiller a 62., de ne kezdjük már el fényezni a makkját, hogy mekkora ász, mikor csak egy középszerű iparos, aki felkerült egy középszerű listára, ráadásul NEM szakmabeliek szavazatai alapján.

és akkor nem is kezdtem el a drogos ámokfutózást, ami csak hab a tortán és szerintem is a minimum lenne, ha egy kő alatt lapítana élete hátralevő részében. akkor még is elkezdtem.

fraulein praxa 2010.10.25. 11:13:02

@Mr.Lee:

jaja a kupac szarra is repül több ezer légy, tehát csak fincsi lehet..;-)

City of Troy 2010.10.25. 11:29:24

ez a tető mi a k.anyjáért nincs börtönben
ha én nyírtam volna ki egy zsaru, én már nem élnék

City of Troy 2010.10.25. 11:31:03

jav tetű, szemét, ostoba, aljas, idióta, undorító köcsög

Mr.Lee 2010.10.25. 12:24:30

@fraulein praxa: Így van, hiszen nekik az a finom. Akik meg vették a fáradságot és szavaztak a világ minden tájáról, nekik meg az a zenei stílus a finom.
Nem erőszakolták rá a metálosokra, rapperekre, stb.-re, hogy szavazzanak, tehát nem tudom, hogy jön ide az legyes hasonlatod...ez a szavazást minden évben azok ejtik meg, akiket érdekel is ez a zenei szcéna. Így aztán akit nem érdekel és szarozza, az mit is háborog a végeredményen...? Száni.hu...

nem várt fordulat 2010.10.25. 13:18:18

és hol van a listáról voksán virág, vagy épp dundika???

fraulein praxa 2010.10.25. 13:24:07

@Mr.Lee:

rezo_O azért ne legyen már hülye, mert más a véleménye, mint a több százezer szavazónak, aki ismeri tijesztót meg getvát, oszt' jó napot... teljes joggal kritizált. szerintem nem írt hülyeséget. ez olyan, mint ha megszavaznák a világ 100 legjobb rockbandáját, és az első teszem azt a tokio hotel lenne, a rolling stones meg a 78. azért te is meresztgetnéd a szemedet, nem? ;-)

fraulein praxa 2010.10.25. 13:30:00

amúgy meg zenéről vitatkozni tök értelmetlen, nekem ez tetszik, neked meg az. szerencsére semmit nem kötelező hallgatni, lehet válogatni, van miből szemezgetni dögivel.

Ipiapacs 2010.10.25. 13:40:04

Gyalog galopp:

"- És különleges vendégem ma este.
- Üdv!
- Megölte a néném!
- Kérlek, ne! Ez ma itt egy örömteli esemény
kéne, hogy legyen. Ne kezdjünk itt marakodni, hogy ki kit ölt meg!"

Annak idején nagy poén volt, röhögtünk rajta. De ezt most már komolyan így is gondoljátok.
Elképesztőek vagytok.

Mr.Lee 2010.10.25. 13:47:49

@fraulein praxa: persze, teljesen igazad van. Nem is hülye emiatt, én ezt nem is állítottam. De azt - és én is azt mondom, hogy SAJNOS - tudomásul kell venni, hogy ez egy egyre populárisabb lista, amire évről-évre többen szavaznak és nyilván nem a minőség, hanem a kommerszebb dogok felé tolódik el egyre inkább az egész, ezen kár mérgelődni.

Aki úgy gondolja és van elég ereje, tőkéje, kapcsolata hozzá, az építsen fel egy teljesen új brand-et, amit az egész világgal megismertet, elfogadtat, és csak szakmai szempontokat vesz figyelembe, rittyentsen mellé egy több tízmilliós költségvetésű reklámkampányt és díjátadót - ez már nem is hangzik olyan egyszerűnek, ugye?
Ezt a DjMag így találta ki, nekik nyilván sok szempont alapján úgy jött ki a legelőnyösebb matek, hogy minél több ember szavaz bármire a világ minden tájáról, annál többen ismerik meg a nevüket a piacon - ez színtiszta biznisz, üzleti vállalkozás, emberek! Itt érzelmeknek helye nincs. Gondoljátok végig, hogy melyik zenei szaklap fog beugrani elsőre az elektronikus zenék iránt érdeklődő kuala lumpuri, párizsi vagy akár tokiói:) fiatalnak, ha vásárlásra adja a fejét - nem hiszem, hogy a baranya megyei lemezlovas kurírt fogja választani...

fraulein praxa 2010.10.25. 13:56:42

@Mr.Lee:

nyílván nem, de akkor más nevet kellene adni a listának, mert ez így egyáltalán nem a 100 legjobb, maximum a legnépszerűbb. össze lehetne állítani egy másikat, de ott kizárólag maguk a dj-k szavazhatnának, illetve producerek, az talán jobban tükrözné a valóságot. ez a lista így simán parasztvakítás.

nem várt fordulat 2010.10.25. 13:58:11

Andy C csak egy helyezéssel jobb! Mauro Picotto nem is dj, hisz nincs ezen a remek listán, ellenben a Daft Punk -kal. Tényleg kicsit fura ez a lista.

Úgy értem, én elhiszem, hogy a rajongók válogatták össze, de akkor ne nevezzük szakmainak.

Mr.Lee 2010.10.25. 14:13:52

@fraulein praxa: látod? Pont ezt ecseteltem az előbb. Ebben senki nem lát pénzt, üzleti megtérülést, így aztán nem is áll neki senki egy ilyet megszervezni évről-évre. A lista neve pedig Top100, nem pedig Best100, nincs ezzel baj.
Persze, én sem értek egyet a nagy részével egyáltalán, de elfogadom hogy sokan a világban, akik hajlandóak voltak erre pár percet áldozni, ezt az eredményt hozták össze. Ettől még nekem pl. Gareth vagy Above & Beyond-ék százszor többet jelentenek, mint Guetta, de emiatt nem fogok hasmenést kapni, meg ideggörcsöt...
viszont az érem másik oldala, hogy ezek az itt annyira fikázott, ámde roppant népszerű sztárok valahogy mégis elérték, hogy rájuk szavazzanak többen, ki a tehetségével, ki a pénzével, ki a szorgalmával, vagy a hozzáállásával a rajongóihoz - szóval lehet, hogy a technikai tudásuk nem kimagasló, de pl. olyan kontaktjuk van a közönséggel, ami miatt megőrülnek értük.

fraulein praxa 2010.10.25. 14:25:43

@Mr.Lee:

szerintem meg egyszerűen ez a kényelmesebb. megszavaztatni a népet, mint a dj-ket magukat illetve a producereket megkérdezni.
én szívesen látnék egy ilyen listát, szerintem nem is vagyok ezzel egyedül. nem hiszem el, hogy totál érdektelenek lennének iránta azok, akik szeretik a műfajt.
szavaztam én is, és szomorúan láttam, hogy két nagy kedvencem sincs benne a 100-ban. :-( nem lesznek miatta álmatlan éjszakáim, csak nem értem, hogyan nem férhettek be erre a listára.

Donnerwetter Ernő 2010.10.25. 14:46:17

@pöcskenőcs: Ha annyira középszerű ez a lista, akkor miért olyan nehéz bekerülni?
Kérdezheted, hogy hol a dj krust meg a többiek, de sajnos úgy tűnik, náluk is eljött a generációváltás, és amit csinálnak, már nem elég feltűnő ahhoz, hogy ott legyenek a listán (más szóval nincs elég rajongójuk a felkerüléshez).
Persze biztos vagyok benne, hogy pontosan annyira érdekli az általad említett arcokat a lista, mint CSE-t a kommentjeitek: semennyire.

Naná, hogy a lista belteljes, hiszen egy nemzetközi szcénát reprezentál az meg egy viszonylag zárt kör. Ám aki rajta van, valamiért nagyon tolja a helyezését, bármi is legyen a pozíciója.
Ha meg annyira hiányolod a kedvenceidet, hát szavazz rájuk, de ha néhányuk zenéje "kevésbé populáris", egy népszerűségi szavazáson nyilván hátránnyal indulnak.

Nagyon becsülöm a Palotait, a Marcellt meg a Yonderboi-t, de valljuk be, nem nagyon tettek le semmit az asztalra az elmúlt néhány évben (bár az utóbbit személy szerint én is rettenetesen jó előadónak tartom, kár hogy 5 évig csinál egy lemezt), így pedig nehéz reflektorfényben maradni.

Summa summárum, lehet fröcsögni, hogy így meg úgy, de a lényegen ez úgysem véltoztat:

Myon & Shane 54 most a világ 62. legnépszerűbb dj-je, és ti, a nagy magyar igazság lovagjai SEMMIT sem tehettek ellene.

Én azért örülök, hogy van világsztárunk, akikre büszke lehetek, és az, hogy ti nem örültök, semmit sem von le a dolog értékéből. Bizony...

Mr.Lee 2010.10.25. 14:48:38

Persze mehetne a két dolog egymás mellett is, ahogy pl. -abszolút OFF! - az angol Premier League-ben is szavaznak a játékosok és a szakmai stábok, de a szurkolók is és több kategóriában díjazzák a csapatokat, edzőket, játékosokat, akár posztonként is.
Ezt persze itt is meg lehetne tenni, kiírhatnának egy DjMagTop100Dj'sbytheDj's szavazást is...:) És a mai divat szerint lehetne rövidíteni DMT100DBTD-nek akár...

pöcskenőcs 2010.10.26. 13:02:43

@Donnerwetter Ernő:

no hát kellemesen csalódtam, szépen és szellemesen oltottál le, már majdnem meg is győztél volna, ha nem CSE-ről lenne szó.
egyszerűen a lénye annyira ellenszenves, hogy képtelen vagyok objektívan megítélni. más kérdés, hogy a zenéje sem jött be soha. mindenesetre az ilyen jellegű hozzászólásokat (fröcsögés mentes) örömmel veszem, egy pacsit mindenképpen megér. (ez a hipotethical high five)
alásszolgája
süti beállítások módosítása