Richie Hawtin iPad-et is használ a Plastikman turnén

2010.06.12. 13:09 Simon Iddol

Amikor megemlítjük az iPad vagy az iPhone zenei felhasználási lehetőségeit, mindig elszabadulnak az indulatok. Megjelennek a gyűlölködők és az elvakult rajongók is. Én valahol középen állok, se nem utálkozom, se nem hozsannázok. Ám azt tudom és hiszem, hogy ezek az érintőképernyős eszközök hamarosan központi szerepet játszanak majd abban ahogy zenélünk, koncertezünk vagy DJzünk majd pár éven belül. Engem totál nem érdekel, hogy Apple vagy más gyártmányú egy eszköz. Ha lesz olyan cucc ami tudja azt amire szükségem van akkor majd használni fogom. Ha csak a telefonokat nézzük az Androidos tábor is nagyon erős manapság, ott a Google Nexus One, a HTC Desire vagy a Samsung Galaxy S is, lehet választani és hamarosan még több és még jobb kütyük jönnek. Lehet hogy egy telefonnyi képernyő kicsi, de egy tablet már más és szerintem nagyon izgalmas idők előtt állunk.

A hosszúra nyúlt bevezető után nézzétek meg Richie Hawtin-t ahogy próbál a Detroit-i Electronic Music Festival-on. Figyeljétek meg, hogy mi minden van még körülötte és nézzétek meg hogy mit csinál az iPad-el, és ez csak egy lehetőség. Nagyon sok potenciál van még ebben, azt meg mindenki döntse el maga hogy melyik a neki legmegfelelőbb kütyü.

Szólj hozzá!

Címkék: video richie hawtin ipad kutyuk bigyok kellekek

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr162076124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása