Most vasárnap Illegal Sunday: Ableton találkozó bulival egybekötve

2010.12.01. 10:07 Simon Iddol

Mint arról már többször is beszámoltunk, elindul az AudioPorn Central vasárnapi ingyenes  zenés együttlét VS meetup VS workshop eseménysorozata az Illegal Sunday. Az első buli december 5-én (most vasárnap) lesz 16-23 óra között a Fogasházban (Budapest, VII. Akácfa utca 51.).

Az első Illegal Sunday egyben Ableton Live találkozó is lesz, ám nem a szokásos módon. Nem lesznek 'hagyományos' előadások, hanem a gyakorlati bemutatóra és az eszmecserére helyezzük a hangsúlyt. A nagyteremben DJk játszanak végig, lehet zenét hallgatni, beszélgetni, italozni, netalántán még táncolni is, a kisteremben pedig az Ableton bemutató zajlik majd. A Live felhasználók tudnak találkozni, tapasztalatokat cserélni egymással, akár teljesen konkrét problémákról is, hiszen lesz két bemutató gép amin Ableton fut majd és bárki odaülhet és kipróbálhatja a szotvert és az AKAI APC20 kontrollert. Továbbá a jelenlévő producerek, DJk is szívesen állnak mindenki rendelkezésére, így ha valaki szeretné akkor személyes tanácsokatt is kaphat a jelenlévő művészektől.

Az esemény ingyenes, ajánlott a pontos megjelenés, mert ez lesz a program :

Nagyterem

16:00 - 18:00
Mango és Gattio különleges Bridge szettje
a két legendás DJ lemezjátszóval vezéreli a Live-ot, a Serato és az Ableton közös fejlesztése a Bridge segítségével. a program egy DJ szett, de a kivetítő segítségével mindenki láthatja hogy mit csinálnak a DJk és hogyan és mi történik szoftverben
18:00 - 20:00
Zenit Incompatible (funk, soul, mashup live act)
20:00 - 22:00
DJ Pozsi (chillout, folk mashup)
22:00 - 23:00
Simon Iddol (nu disco, dream pop)

Kisterem

Ableton Live és AKAI APC 20 kontroller  bemutató és tesztlehetőség

Mindenkit szeretettel várunk, a belépés INGYENES!

UI: Íme a rendevény Facebook oldala, jelentkezzetek be, osszátok meg, hívjatok meg mindenkit akit szívesen látnátok.

1 komment

Címkék: ableton mango orgia apc belügyek simon iddol dj pozsi zenit incompatible gattio illegal sunday

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr82485375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása