Diplo rendez

2010.08.25. 14:43 molyember

Megérkezett a Favela on Blast, vagyis Diplo és Leandro HBL rendezői debütálásának első gyümölcse. A dokumentumfilm a Rio De janeiro-i favelákból (a hajdanán a behurcolt rabszolgák által lakott, lepusztult negyedekből) induló vibráló, innovatív zenei szubkultúrát mutatja be. A film a Baile Funk történetét meséli el annak producerein, táncosain, bulijain, MC-in és énekesein keresztül. Egy feledhetetlen utazáson vehetünk részt, ahol megismerhetjük, hogyan formálódott, hogyan alakult ki ez a fajta zene, miközben képet kapunk arról is, hogyan zajlik az élet a favelákban manapság.

A favelaonblast.com-on mindössze $5.00 a film, és minden centje megéri, de a Favela On Blast hamarosan érkezik DVD-n ,iTuneson és azAmazonon is.

Szólj hozzá!

Címkék: film brazilia dokumentumfilm diplo zsongás leandro hbl

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr132246908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása