A jövő szombaton MashupCentral 003, a vendég Lobsterdust New York-ból

2009.10.07. 22:39 Simon Iddol

A múlt heti zseniális kétnapos nyitóbuli után  folytatódik a MashupCentral partisorozat. A következő vendégem egyenesen New York-ból érkezik, hogy elkápráztasson és megtáncoltasson minket. lobsterdust a világ számos pontján játszott már mashup bulikon, a Bootie NYC rezidense és a WHA!? sorozat valamint az APC régi régi közreműködője. Nem érdemes kihagyni a szettjét, mert nem sűrűn jár erre, most is kizárólag a MashupCentral miatt jön Európába. Ha nem ismerős a neve, vagy ha azon gondolkodsz, hogy hogy jön a flyer ehhez az egészhez, akkor ide kattints.

A jövő heti bulival költözik be az MashupCentral az állandó helyére, a Cha Cha Chába ahol ezentúl minden szombaton mashup bulit tartunk, rendszeres külföldi fellépőkkel.

Viszlát a Csacsiban jövő héten szombaton.

Szólj hozzá!

Címkék: mashup party orgia simon iddol lobsterdust mashupcentral

A bejegyzés trackback címe:

https://apc.blog.hu/api/trackback/id/tr21435424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása